Enthousiaste ondernemende vrijwilligers

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. De vrijwilligers van een club houden zich bezig met fundraising projecten voor kinderen. Een Kiwanis serviceclub heeft naast de genoemde doelstelling vooral persoonlijke ontplooiing van het individuele lid voor ogen.

Bent u die enthousiaste, ondernemende vrijwilliger en lijkt het u leuk om lid te worden van Kiwanis Oosterhout? Stuur een e-mail naar info@kiwanis-oosterhout.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen benaderen wij u vervolgens voor een eerste kennismaking.  De club en/of u bepalen vervolgens zelf of een lidmaatschap past. Hierbij houden wij rekening met het profiel van onze club, zoals beroependiversiteit en leeftijdsopbouw.

Kiwanis Oosterhout vergadert één keer per maand (elke 2e dinsdag) in restaurant MIX in Oosterhout.
Ook wordt er één keer per maand (elke 4e dinsdag) door en voor de leden een gezellige activiteit georganiseerd.

Jan-Willem Cornelisse

President