06-cva_9933_

Soirée de Kiwani

Op 30 november 2017 bood Kiwanis Club Oosterhout met haar ‘Soirée de Kiwani’, een vernieuwde versie van het alom bekende ‘Soirée de Beaujolais’ aan; een netwerkplein in Restaurant Mix in Oosterhout.

Net als in andere jaren kwam een grote groep ondernemers uit Oosterhout en omgeving op het netwerkplein af. Maar bij deze nieuwe versie waren ook oud-leden en leden van zusterorganisaties van de partij.

De Beaujolais maakte plaats voor een glas bubbels bij binnenkomst en verder zorgde het team van Restaurant Mix dat niemand iets te kort kwam. Het evenement werd muzikaal omlijst door zangeres Marina Wijnen.

Tijdens dit bijzondere soirée werd ook stilgestaan bij het afscheid van Cees van den Broek.
Cees is van 1 juli 1981 tot 1 november 2017 lid geweest van Kiwanis Club Oosterhout. In de periode 1987/1988 en later van 2006/2007 was hij president. Cees kenmerkt zich door zijn grote betrokkenheid bij allerlei (handen uit de mouwen) projecten waarbij hij zelf ook actief bij betrokken was.  Met een speech van president Jan Willem Cornelisse en diverse cadeaus, waaronder een voucher voor een overnachting voor 2 personen aangeboden door Hotels By Sheetz Oosterhout, hebben we afscheid genomen van ons zeer gewaardeerde lid.

Met Rabobank Amerstreek als hoofdsponsor en de kaartverkoop heeft Kiwanis Club Oosterhout weer een mooi bedrag binnen kunnen halen voor het goede doel. Want Kiwanis blijft zich inzetten voor het welzijn van kinderen.