dream4kids
  • Beschrijving

Dream4Kids zet zich in voor kinderen die in hun jonge jeugd een ernstig traumatische ervaring hebben gehad, denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Een hele grote doelgroep (gemiddeld wordt in Nederland 1 kind per klas mishandeld) waar wij als enige stichting in Nederland het verschil voor maken. Deze kinderen krijgen, op het juiste moment tijdens hun therapie, een droomdag aangeboden, waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat de effecten zeer groot zijn.

Tijdens een droomdag laten wij de allerliefste droom van een kind uitkomen. Iedere droom is uniek, maar het is altijd een beleving en nooit iets wat ze zelf kunnen kopen. Denk aan een meisje dat de Eifeltoren wil beklimmen om zo dicht mogelijk bij haar overleden vader te zijn, een kindje dat wil rappen met Ali B of een jongen die kinderboekenschrijver wil worden na een workshop van Paul van Loon.

Maar wij hebben zelf ook dromen! Wij willen graag in heel Nederland dromen uit laten komen van getraumatiseerde kinderen die dat zo hard nodig hebben. En daarvoor hebben we geld nodig. We zijn dan ook heel dankbaar dat een deel van de opbrengst van de Haringparty van Kiwanis Oosterhout naar Dream4Kids gaat. Hartelijk dank aan Kiwanis Oosterhout en iedereen die dit mede mogelijk maakt!
www.dream4kids.nl